Chiabrood

Synergie chia

Het synergie original brood heeft een variante: synergie chia!

Vind je energie en vitaliteit belangrijk, dan kan je vanaf nu perfect afwisselen tussen Synergie Original en Synergie Chia. De keuze Chia of Original is kwestie van persoonlijke smaak of nood aan afwisseling.

Sonja Kimpen heeft Synergie Chia ontwikkeld, gebaseerd op de kracht van Synergie Original. Het nieuwe Chiabrood heeft ook als basis een grote hoeveelheid speltgraan en lijnzaad. Het specifieke verschil is een andere textuur. De pompoen- en zonnebloempitten zijn vervangen door de krachtbommetjes van Chiazaden. Deze zaadjes zijn bijzonder klein waardoor het Synergie Chia brood zacht en kruimig is. De krokante korst van het Synergie brood zorgt ook hier voor het verrassende bijtplezier.

Ook het zeer grote voordeel van het Synergiebrood, nl. een langdurige verzadiging, blijft behouden.

Synergie Chia biedt een prettige afwisseling met het bestaande Synergie Original brood. Met beide broden ben je zeker dat je jouw lichaam het beste geeft dat onze natuur te bieden heeft. Kiezen of afwisselen tussen twee topbroden is leuk!

Ingrediënten

Spelt

Spelt

Spelt is een van de oudste graansoorten. En hoewel het jaren een ‘vergeten’ graansoort is geweest, is het nu aan zijn opmars bezig omwille van de talloze voordelen voor de gezondheid. Ik som ze graag even voor je op:
De speltkorrels worden omhuld door vele, stevige vliezen (kaf) die de kern of korrel op een natuurlijke manier beschermen. Spelt stelt weinig eisen aan de bodem en gedijt in bijna elk klimaat. Dat zijn enkele redenen waarom het graan niet vatbaar is voor chemische sproeistoffen of kunstmest. Vandaar dat spelt een biologisch graan wordt genoemd. Het is dus niet alleen goed voor de mens , maar ook voor het milieu!
Maar er zijn nog meer redenen om spelt te eten! Spelt is makkelijk verteerbaar, en een goede bron van vitaminen E, B, foliumzuur en van mineralen als ijzer, magnesium en fosfor. Dit graan heeft ook een positiever effect op de bloedsuikerspiegel, en op je gewicht, dan tarwe en de meeste andere graansoorten. Het is trouwens de enige graansoort die niet verzurend werkt in je lichaam. En niet te vergeten; het heeft een lekkere, zachte smaak.

Graines de lin

Graines de lin

Pour moi, les graines de lin ont un 10/10 en valeur nutritive ! Les graines de cette plante sont riches en fibres et connues pour leurs bienfaits intestinaux. Et nous savons tous combien il est important d’avoir un bon transit ! Les graines de lin sont bourrées d'acides gras oméga-3 et contiennent en plus des minéraux (e.a. calcium, fer, phosphore) et de la vitamine E. Tout ce qu'il vous faut pour assurer le bon fonctionnement du cerveau, une belle chevelure, une peau et des ongles resplendissants, une meilleure immunité et une sensation d'énergie. Bref, les graines de lin sont un gros plus pour votre santé !

Chia

Chia

Bevat anti-oxidanten, omega-3 vetzuren, vezels, mineralen en vetoplosbare vitaminen.

Jodium

Jodium

Omdat 90% van de bevolking in België kampt met een jodium tekort, bevat het Synergiebrood jodiumzout in plaats van gewoon zout. Jodium bepaalt de goede aanmaak van hormonen in je schildklier, het bevordert je vetverbranding, houdt je huid intact en versterkt je immuunsysteem.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.