Synergie Starmeal

Starmeal

Gezond, lekker en … warm
De nieuwe, warme maaltijd van StarMeal en Sonja Kimpen

Om tegemoet te komen aan de jarenlange vraag naar desuccesvolle, gezonde recepten van Sonja Kimpen, verenigden StarMeal en Sonja Kimpen hun jarenlange passie en ervaring. Na meer dan een jaar research zijn zij er in geslaagd de recepten van Sonja’s succesvolle kookboeken om te zetten in een gamma van bereide maaltijden.  Eindelijk een gemakkelijke manier om een gezonde maaltijd op je bord te hebben.

starmeal

De superenergetische boterhammen werden door StarMeal minutieus bereid volgens de gezondheidsvisie van Sonja: puur, ambachtelijk, knappend vers, en zonder extra toegevoegde bewaarmiddelen kleur-of smaakstoffen. Om boordevol energie de dag te beleven én … lekker in je vel te zitten.

Drie soorten broodjes!

Kip

Kip

Boerenham

Boerenham

Geitenkaas

Geitenkaas

Waarom zijn deze maaltijden goed voor je?

1

Ze zijn bereid met de meest dagverse groenten, veldvers, zonder extra toegevoegde bewaarmiddelen kleur-of smaakversterkers.

2

Je krijgt een kleurrijk en gevarieerd smakenpalet per maaltijd. Die variatie zorgt voor een heerlijke oppepper. De maaltijden zijn evenwichtig opgebouwd, met koolhydraten, eiwitten en goede vetten in de juiste verhoudingen én een bom aan mineralen en vitamines.

3

In ons gamma vind je zowel vlees, gevogelte, vis als vegetarisch, smaakvol en op een gezonde manier bereid met de juiste vetten of oliën.

4

Ze bieden je een sensationele smaak, dankzij het vakkundig gebruik van kruiden en specerijen.

5

De porties geven een heerlijk verzadigd gevoel zonder belastend te zijn voor je maag en darmen.

6

Dankzij de unieke verpakking zijn de gerechten 4 dagen houdbaar.

De evenwichtige maaltijd volgens Sonja Kimpen

Een evenwichtige maaltijd moet al de belangrijkste voedingsstoffen bevatten, en dat in de juiste verhoudingen. Sonja bedacht daarom het Swingbord. Als je deze verhoudingen in de gaten houdt, dan zit je altijd goed!

Het doel van het Swingbord is evenwicht creëren in je voeding, op een zeer eenvoudige manier. Daarom bevat elke Sonja Kimpen-swingmaaltijd ½ bord groenten, ¼ bord koolhydraten en ¼ bord eiwitten, in combinatie met gezonde plantaardige bereidingsolie en/of zaden, pitten en noten.
Niet zomaar kant-en-klaarpakketjes dus, maar volwaardige warme maaltijden bereid met visie!

De optimale keuze van ingrediënten geven het maximale
resultaat voor je lichaam = PURE ENERGIE =
een echte boost voor je stofwisseling!